Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Περιοδεία στα Ταμπούρια

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί περιοδεία κλιμακίου της δημοτικής παράταξης «Αναγέννηση» και του υποψηφίου δημάρχου Ζαχαρία Ζούπη στη διαδρομή από το Νερό (Αμφιάλη) έως τα Ταμπούρια. 

Στην διάρκεια της διαδρομής τα μέλη της παράταξης και ο Ζαχαρίας Ζούπης συνομίλησαν σε φιλικούς τόνους με περαστικούς συνδημότες μας, καθώς και με καταστηματάρχες της περιοχής. 

Η απογοήτευση των συνδημοτών μας από την αδιαφορία της δημοτικής αρχής για τα προβλήματα του τόπου ήταν έκδηλη, ενώ στον αντίποδα της διάχυτης δυσπιστίας για τους πολιτικούς, που εμφανίζονται ξαφνικά και ζητούν την ψήφο των πολιτών ενώ ήταν απόντες σε όλη την διάρκεια της τετραετίας, βρισκόταν κατά κοινή ομολογία η αδιάλειπτη παρουσία του Ζαχαρία Ζούπη, με προτάσεις και αγώνες σε όλα τα μέτωπα πάλης. 

Ο Ζαχαρίας Ζούπης τόνιζε σε κάθε ευκαιρία προς τους συμπολίτες μας, πως μια υπόσχεση μόνο μπορεί να δώσει.  
Να παλέψει ώστε ο σημερινός δίκαιος θυμός, να μετατραπεί σε ικανοποίηση παρακολουθώντας και συμμετέχοντας όλοι οι δημότες στην αποτελεσματική διαχείριση της νέας δημοτικής αρχής που θα ασκήσει ο ίδιος και η δημοτική παράταξη της «Αναγέννησης».