Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Η « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ » ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ,ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ » Ομιλία του επικεφαλής της με μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις 

Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα , φίλοι και μέλη της Δημοτικής Κίνησης « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ » έκοψαν χθες την Πρωτοχρονιάτικη πίτα .Ήταν μια όμορφη εκδήλωση , που έδειξε ότι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι παρούσα , ενεργή και αποφασισμένη να ανταποκριθεί πλήρως στο χρέος της ως υπεύθυνη Αντιπολίτευση στο επόμενο διάστημα ,όπως και πάντα έκανε .
Ο επικεφαλής της Κίνησης Ζαχαρίας Ζούπης σε σύντομη ομιλία του ,σημείωσε ξεχωριστά :


- Ότι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα συνεχίσει , αναπτύσσοντας την δράση της και τις παρεμβάσεις της με ευθύνη , απαίτηση για μια δημιουργική πορεία του Δήμου . Ο « μήνας του μέλιτος » για την Δημοτική Αρχή πέρασε σημείωσε . «Θέλουμε νέα πορεία του Δήμου , παρεμβάσεις και όχι απραξία, αδυναμία , ιδεοληψίες που παραλύουν .Θα είμαστε ασυμβίβαστοι σ΄αυτό με βάση τις αρχές και τις αξίες , τις ιδέες και τις προτάσεις που εκφράσαμε και προεκλογικά » επεσήμανε .

- Ότι δύο είναι τα όπλα , τα ατού της Κίνησης . ΠΡΩΤΟΝ , το Πρόγραμμά της , το μοναδικό Πρόγραμμα που παρουσίασε Κίνηση προεκλογικά ,Πρόγραμμα επεξεργασμένο από κοινωνικά και επιστημονικά στελέχη . « Αυτό είναι το σύμφωνο συμβίωσης όσων συμμετέχουν στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ , αλλά και η δέσμευσή μας με τους πολίτες » σημείωσε και πρόσθεσε « Με βάση αυτό θα πορευτούμε .Με βάση αυτό θα ασκήσουμε αντιπολίτευση.Με αυτό θα βρεθούμε κοντά σε κάθε πολίτη , κάθε χώρο ,κάθε γειτονιά » . ΔΕΥΤΕΡΟ , αυθεντικός ανεξάρτητος από κάθε είδους κέντρα , αυτοδιοικητικός λόγος μας . « Ποτέ δεν εξαρτηθήκαμε από κανένα.Ποτέ δεν θα εξαρτηθούμε από κανένα » τόνισε . « Στις γραμμές μας υπάρχουν πολίτες που ψήφισαν οκτώ διαφορετικά κόμματα » τόνισε .Αυτό και μόνο δείχνει την πολυμορφία ,την πολυσυλλεκτικότητά μας . Αυτό είναι και η δύναμή μας .


- Ότι η « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ » θα συνεχίσει με διάθεση συνεχούς διεύρυνσης και ανανέωσης των γραμμών της και κάλεσε ,όπως έχουν συζητήσει και καταλήξει και τα όργανα της Κίνησης , τις Κινήσεις « ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΗ » και « ΑΝΑΤΡΟΠΗ » που συμμετείχαν στον Συνδυασμό να συμβάλουν στην ενοποίηση όλων των δυνάμεων σε μία ενιαία Κίνηση .Ταυτόχρονα απηύθυνε κάλεσμα σε διάσπαρτες δυνάμεις που βρέθηκαν σε διαφορετικούς Συνδυασμούς η και δεν συμμετείχαν , να αναζητήσουν κοινούς τόπους συντονισμού και κοινών πρωτοβουλιών ,πρωτοβουλιών χρήσιμων για την πόλη