Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ;Δήλωση Νίκου Βρετάκου, Δημοτικού Συμβούλου της « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Όπως κατήγγειλα χθες στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα για δεύτερη φορά , καταγγέλω και δημόσια την απαράδεκτη κατάσταση στην Διαδημοτική Επιχείρηση « ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ Α.Ε » πούχει φτάσει στο σημείο η μοναδική υπάλληλος που διαθέτει να είναι απλήρωτη για κοντά 20 μήνες !

Οι απαντήσεις που μου δόθηκαν χθες ουσιαστικά επιβεβαίωσαν την καταγγελία μου , χωρίς όμως κανένας να πάρει ευθύνη για το τι θα γίνει .Πρόκειται για κατάσταση για την οποία έχει σημαντική ευθύνη η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Χρήστος Βρετάκος προσωπικά , αφού είναι Αντιπρόεδρος της Επιχείρησης και δημοτικός σύμβουλός του είναι Διευθύνων σύμβουλος .Πρόκειται για κατάσταση για την οποία φέρουν ευθύνη όλοι όσοι συμμετέχουν στο Δ.Σ της Εταιρείας .

Η κατάσταση με την υπερχρεωμένη ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ , όπως επανηλειμένως έχει καταγγείλει η « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ » και ο επικεφαλής μας Ζαχαρίας Ζούπης , δεν πάει άλλο. Ο Δήμαρχος εκλέχτηκε με το σύνθημα ότι θα την καταργήσει. Διόμισυ χρόνια την διατηρεί , δίνοντας σειρά αναθέσεων και αδιαφορώντας στην πράξη για την απλήρωτη εργαζόμενη. Μήνες τώρα μας λέει ότι θα φέρει το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από συνεχείς παρεμβάσεις της παράταξής μας και μέχρι σήμερα δεν το έχει κάνει.Γιατί άραγε; Τώρα λέει το ίδιο. Για να δούμε ....

Επιτέλους, το πρόβλημα της ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ Α.Ε πρέπει να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και να δοθεί οριστική λύση !
Επιτέλους , πρέπει να πληρωθεί η απλήρωτη εργαζόμενη Δέσποινα Ιωαννίδου !

Καλώ δε το Σωματείο εργαζομένων του Δήμου και όλες τις ενεργές τουλάχιστον παρατάξεις να πάρουν επίσημη θέση δια των επικεφαλής των και να ασχοληθούν με το πρόβλημα.