Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΣΕ ΘΕΣΗ …ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ(!) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (4-3-2013)



Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΣΕ ΘΕΣΗ …ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ(!)
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (4-3-2013)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Η ΕΥΔΑΠ προχώρησε σε μήνυση κατά του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, επειδή επέβαλαν τέλος, λόγω διέλευσης του κεντρικού αγωγού λυμάτων από την πόλη. Πρόκειται για μια απαράδεκτη κίνηση της Διοίκησης της ΕΥΔΑΠ, της οποίας κάποιοι πρέπει να τραβήξουν το αυτί. Απέναντι στην μήνυση της ΕΥΔΑΠ για την διεκδίκηση του Δήμου τέλους, θα σταθεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο. Καλό είναι όμως ο Δήμαρχός μας να αφήσει τον λαϊκισμό, τα επικοινωνιακά παιχνίδια και την προσπάθεια να εκμεταλλεύεται τα πάντα. Σήμερα σύγκρινε ...την 4η Μαρτίου 1827 οπότε ο Γ.Καραϊσκάκης πέτυχε νίκη κατά του Κιουταχή στα Ταμπούρια, με την 4η Μαρτίου 2013 οπότε έκανε την μήνυση η ΕΥΔΑΠ!!! ΕΛΕΟΣ !!!
                                                                  ………………….
Ωστόσο, στον Δήμο δεν τρέχει μόνο η υπόθεση της ΕΥΔΑΠ. Σήμερα ρωτήθηκε ο κ Τζανής γιατί ανέβαλε το Δημοτικό Συμβούλιο για την ΔΕΗ. Δεν πήραμε δυστυχώς καμία απάντηση!!! Σιγά μην απαντάμε κιόλας .... Από εκεί και πέρα ζήσαμε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας. Ο κ .Τζανής προσπάθησε να εμφανιστεί ως εκφραστής διεκδίκησης από την ΔΕΗ όσο χρωστάει με βάση την Συμφωνία του 1996. Δεν είπε βέβαια τίποτα για το από εδώ και πέρα ...Δεν είπε τίποτα - τα είχε πει άλλωστε όταν βιαζόταν να περάσει το θέμα ένα βράδυ με ...15 συμβούλους - για το συγκεκριμένο σχέδιο συμφωνίας που έστειλε η ΔΕΗ. "Ξέχασε" ότι η Συμφωνία του Δήμου με την ΔΕΗ προέβλεπε την παύση λειτουργίας του ΑΗΣ Αγ. Γεωργίου 6 χρόνια μετά. Τώρα ο κ Τζανής και διάφοροι "ρεαλιστές" φαίνεται ότι συζητάνε 16 χρόνια μετά, την λειτουργία του εργοστασίου για 25 ακόμα χρόνια! Ας μην κρύβονται κάποιοι πίσω από φραστικά σχήματα.
                                                                     ………………….
Το πιο προκλητικό όμως συνέβη όταν ήρθε η ώρα να συζητηθεί ο Προϋπολογισμός της ΔΗΚΕΠΑ για το 2013. ΝΑΙ, αναφέρομαι στον προϋπολογισμό που προέβλεπε επιχορήγηση από τον Δήμο 2.700.000 ευρώ, όταν ο προϋπολογισμός του Δήμου προβλέπει ότι θα δώσει στην Επιχείρηση 700.000 ευρώ! Σημειωτέον, ότι από τον Ιούνιο του 2011 μέχρι σήμερα έχουν δοθεί από τον Δήμο μόνο 140.000 ευρώ, οδηγώντας την στην υπερχρέωση, στην μη πληρωμή επί μήνες 200 εργαζομένων, στην μη πληρωμή ασφαλιστικών ταμείων, στην καταστροφή της πολιτιστικής - αθλητικής δραστηριότητας, στην ερήμωση των Πολιτιστικών Κέντρων. Επισημαίνω επιπλέον ότι έπεσε το πρόγραμμα των ΑΜΕΑ με κίνδυνο να βρεθούν απλήρωτοι και ανασφάλιστοι άνθρωποι στον δρόμο, ενώ επεβλήθη και πρόστιμο από την Εφορία 700.000 ευρώ γιατί δεν δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα που διατυπώθηκαν.

ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΦΕΙΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ. ΤΟΤΕ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΦΟΥ ΥΠΕΒΛΗΘΗ. Κατηγόρησα τον Λ.Τζανή για μεθόδευση, για σχέδιο κλεισίματος της ΔΗΚΕΠΑ, για παιχνίδια εις βάρος των εργαζομένων. Ο θρασύς Λ.Τζανής μίλησε για αθλιότητες της αντιπολίτευσης. Ο πρωταγωνιστής της μεγαλύτερης πολιτικής αθλιότητας αυτή την 2ετία, μίλησε για αθλιότητα! Θαυμάστε τον!