Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

ΕΥΧΕΣ ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΟΥΠΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016

Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Κερατσινίου – Δραπετσώνας Ζαχαρία Ζούπη  ,  επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ » στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων 2016

Αγαπητοί υποψήφιοι,

Τη Δευτέρα 16/5/2016, ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Οι εξετάσεις αυτές, είναι μία από τις πολλές “μάχες”που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας αλλά και η αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Είναι μια σημαντική ευκαιρία για σας αλλά σίγουρα όχι η μοναδική.
Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους, πόσο κοπιάσατε ιδιαίτερα αυτή την τελευταία σχολική χρονιά και επομένως λογικά αναμένετε την ανταμοιβή σας. Η ζωή όμως συνεχίζεται και μετά από αυτές τις εξετάσεις. Υπάρχουν πάντα εναλλακτικοί δρόμοι, οι οποίοι οδηγούν στην ευτυχία, αρκεί να υπάρχει προσήλωση στο στόχο, πίστη στις δυνάμεις και εντιμότητα στις πράξεις σας.

 Άλλωστε το πτυχίο του Πανεπιστημίου δεν αποτελεί, ειδικότερα στις δύσκολες εποχές που ζούμε, το μοναδικό διαβατήριο για μια θέση εργασίας. Συμπαραστάτες στον αγώνα σας αυτό, είναι οι γονείς, οι κηδεμόνες και οι καθηγητές σας, οι οποίοι είναι συνεχώς δίπλα σας και στηρίζουν κάθε προσπάθειά σας.
 Με αυτές τις σκέψεις , θέλω να ευχηθώ σε σας από βάθους καρδιάς, καλή δύναμη κατά την εξεταστική περίοδο καθώς και σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων που μετέχουν στις προαγωγικές εξετάσεις.

Σας συνιστώ ψυχραιμία, κουράγιο, αισιοδοξία και να θυμάστε ότι θα συναντήσετε πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας.
 Μεθαύριο... είναι απλώς μια από αυτές . 
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις
Καλή τύχη στη ζωή.