Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ " ΒΑΖΟΣ " ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ;

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ « ΒΑΖΟΣ « ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ;

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου της Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου – Δραπετσώνας  « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ »

Πριν λίγο καιρό τοποθετήθηκαν προκάτ μεταλλικές εξέδρες στο Γήπεδο « ΒΑΖΟΣ » για να καλύψει την ανάγκη που υπήρχε. Το θεωρήσαμε θετικό βήμα ,όσο και πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι ο χώρος μέσα και έξω από το Γήπεδο έχει ανάγκη από μια συνολική διαμόρφωση ,ώστε αντιμετωπιστούν προβλήματα που υπάρχουν και παράλληλα να διαμορφωθεί ένας σημαντικός αθλητικός και πολιτιστικός πόλος στην περιοχή.

Δυστυχώς ,πληροφορηθήκαμε όμως ,ότι οι εξέδρες εγκαταστάθηκαν χωρίς την αναγκαία οικοδομική άδεια ,κάτι που προβλέπεται από την ισχύουσα Νομοθεσία .Δημιουργείται επομένως πρωτίστως θέμα νομιμότητας της εγκατάστασης και θα θέλαμε να γνωρίζουμε με ποιου ευθύνη προχώρησε η εγκατάσταση : Με ευθύνη του Δημάρχου και της Διοίκησης του Δήμου η των Υπηρεσιών ; Ταυτόχρονα η τοποθέτηση εξεδρών δίχως οικοδομική άδεια δεν είναι κάποιο « τυπικό » θέμα. Εγείρει και θέμα ασφάλειας και αυτό είναι κάτι πολύ σοβαρό

Ως « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ » ζητάμε απαντήσεις και πλήρεις εξηγήσεις  και από την Διοίκηση του Δήμου ,αλλά και από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου .Τίθενται θέματα νομιμότητας και ασφάλειας και δεν μπορούμε να τα ξεπερνάμε.