Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΠΟΘΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ


Η "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΘΑ  ΓΙΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΠΟΘΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Κίνησης στο «Στρατηγείο»

Λίγες μόλις μέρες μετά την αλλαγή επικεφαλής της Κίνησης "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ", με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωσή της στο " Στρατηγείο ".
Στον κατάμεστο χώρο της ταβέρνας το παρόν έδωσαν όλα τα βασικά στελέχη της Παράταξης, αλλά και στελέχη και πολίτες από ένα ευρύτερο πολιτικό φάσμα.
Ανάμεσά τους ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης και ο π.επικεφαλής, π.Δήμαρχος Δραπετσώνας Αλέκος Χρυσός .Στην εκδήλωση που περίσσεψε το κέφι, υπήρξε και μια έκπληξη! Το πρώτο τεύχος της εφημερίδας της Παράταξης που συμβολίζει την είσοδο σε μία νέα φάση εξωστρέφειας και παρέμβασης στην κοινωνία. 'Άλλωστε τις επόμενες μέρες κλιμάκια της Κίνησης θα βρεθούν σε όλες τις περιοχές της πόλης για να ευχηθούν τα Χρόνια Πολλά και να βρεθούν κοντά στις αγωνίες και τα προβλήματα των πολιτών, ενώ ήδη ανακοινώθηκε και η οργάνωση της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Δευτέρα 23-1, στις 7 μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο "ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ".

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο επικεφαλής της Κίνησης Ζαχαρίας Ζούπης χαρακτήρισε τραγική την κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει τον Δήμο η Διοίκηση Τζανή και κάλεσε σε συστράτευση όλες τις πολιτικές, αυτοδιοικητικές και κοινωνικές δυνάμεις της περιοχής που θέλουν να βάλουν φρένο σ' αυτή την πορεία φθοράς και να ανοίξουν νέους αναπτυξιακούς δρόμους. Τόνισε δε ότι η "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" θα προχωρήσει στηριγμένη στο τρίπτυχο:  Κοντά στους πολίτες και τα προβλήματά τους -Μηδενική ανοχή στα διάχυτα φαινόμενα αδιαφάνειας, φθοράς και διάλυσης του Δήμου - Επεξεργασία και προβολή ολοκληρωμένων, ρεαλιστικών προτάσεων για τα κοινωνικά και αναπτυξιακά προβλήματα.

Η Δημοτική Κίνηση «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» προχωράει με σχέδιο και αποφασιστικότητα την ανασυγκρότησή της και την διεύρυνση της. Τα παιχνίδια παρασκηνίου, η προσπάθεια υπονόμευσης του επικεφαλής από τα " επιτελεία " της Διοίκησης Τζανή δεν πιάνουν τόπο .Η Παράταξη προχωράει και εμφανίζει ήδη όλα τα χαρακτηριστικά της δύναμης ευθύνης, ωριμότητας και ικανότητας να χειριστεί τις δημοτικές υποθέσεις σε αντίθεση με την αδυναμία και τον ερασιτεχνισμό που δείχνει η σημερινή Δημοτική Αρχή.