Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΝΗ;


Ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου-Δραπετσώνας  «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Στον ενάμισι χρόνο που είναι Δήμαρχος ο κύριος Τζανής τον μάθαμε πολύ καλά ως αλαζόνα και ταυτόχρονα, αδύναμο να διευθύνει στοιχειωδώς τον δήμο. Ως κυνικό πολιτικό που μηδενίζοντας την χρηματοδότηση της Δημοτικής Επιχείρησης επί ένα χρόνο, την οδηγεί στη διάλυση. Ως Πόντιο Πιλάτο απέναντι σε 200 εργαζομένους που τους έχει στην απόγνωση, απλήρωτους και ανασφάλιστους επί ένα χρόνο. Ως καταστροφέα κάθε δομής του Δήμου. Ως δημοσιοσχετίστα που ενώ είναι δήμαρχος σε μία πόλη με οξυμένα κοινωνικά, αναπτυξιακά, οικολογικά προβλήματα, αρέσκεται στις περατζάδες στα κανάλια και να μας εμπαίζει όλους για την περίφημη πίστα FORMULA. Ως ανίκανο να προγραμματίσει οποιαδήποτε σωστά μεθοδευμένη παρέμβαση στο Δήμο.

Τώρα τον μάθαμε και ως οργανωτή ψεύτικων συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εμφάνισης παρουσιών Δημοτικών Συμβούλων που δεν παραβρίσκονταν για να εμφανίσει απαρτία και ανάρτησης στο  «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» Αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν ελήφθησαν. Αυτά έγιναν στην υποτιθέμενη συνεδρίαση της 23ης Αυγούστου του Δημοτικού Συμβουλίου, ανοίγοντας νέους επικίνδυνους δρόμους για τη δημοκρατική λειτουργία του θεσμού.
Ενάμισης χρόνος ήταν αρκετός για να ζήσουμε πρωτοφανείς καταστάσεις στον Δήμο και να πέσουν οι μάσκες. Το «καλό» αυτοδημιούργητο παιδί, ο «λάτρης της διαφάνειας» και ο δήθεν αγωνιστής μετατράπηκε σε χρόνο μηδέν σε πολιτικά επικίνδυνο δήμαρχο και σε μετατροπέα της λειτουργίας του Δήμου σε λειτουργία παράγκας. Φτάσαμε στο σημείο μηδέν. Η πολιτική αντιπαράθεση φαίνεται ότι δεν μπορεί να τον ανακόψει. Τον λόγο πια έχουν οι Αρχές.                                               27-08-2012