Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τη διοίκηση, τους προπονητές και τις αθλήτριες του ΔΑΣ!



Συγχαρητήριο μήνυμα προς τη διοίκηση, τους προπονητές και τις αθλήτριες του ΔΑΣ έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Αναγέννηση» Ζαχαρίας Ζούπης  για τη διάκριση των αθλητριών του συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΔΑΣ είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους του Δήμου μας, πρωταγωνιστεί σε πολλά αθλήματα και εκπροσωπεί επάξια  «εκτός συνόρων» την πόλη μας! Αναλυτικά ο Ζαχαρίας Ζούπης αναφέρει στην επιστολή του:                     




ΠΡΟΣ         Διοίκηση ΔΑΣ Δραπετσώνας

Αθλήτριες  Κεσσίδη Ειρήνη, Σιμιτζή Νικολέττα & Σωτάκη Φραντζέσκα

Προπονητικό team ομάδας Ρυθμικής Γυμναστικής


Κερατσίνι, 24-10-2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ  ΜΗΝΥΜΑ

Θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά συγχαρητήριά μου για την μεγάλη επιτυχία και διάκριση των κοριτσιών του ΔΑΣ Δραπετσώνας και ΗΕΤΙΩΝ κατά το πρόσφατο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής. Οι μαθήτριες του Δήμου μας, Κεσσίδη Ειρήνη, Σιμιτζή Νικολέττα και Σωτάκη Φραντζέσκα, μας έκαναν όλους υπερήφανους  καταλαμβάνοντας τις τρεις από τις τέσσερις πρώτες θέσεις και μας θύμισαν τις δυνατότητες της πόλης μας. Μας θύμισαν επίσης ότι οι μεγάλες επιτυχίες έρχονται μετά από σκληρή δουλειά, προγραμματισμό και συνεργασία. Για τον λόγο αυτό αξίζουν ξεχωριστά συγχαρητήρια και σε όλες τις κυρίες που αποτελούν το προπονητικό team: κυρία Πόπη Κουτσούκου, Σαρδη Εύα, Κυριαζοκούλου Θεώνη, Βουρλη Ελένη και Πλεξίδα Εύη.

Ο Δήμος μας οφείλει να σταθεί στο πλαϊ αυτής της προσπάθειας με κάθε τρόπο και ασφαλώς να συμβάλει στην προετοιμασία των αθλητριών για την συμμετοχή που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο πια Σχολικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής στην Βραζιλία από τις 27/11 έως τις 4/12.Θέλω να γνωρίζετε ότι θα είμαι πάντα κοντά σας και θα προσπαθήσω να συμβάλλω και εγώ στην ανάπτυξη της πολυσύμαντης δραστηριότητάς σας. Άλλωστε σε αυτό το πνεύμα συζήτησα και με αντιπροσωπεία του Συλλόγου σας κατά την πρόσφατη συνάντησή μας.

Φιλικά

Ζαχαρίας Ζούπης

Επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας