Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Εγκαίνια των νέων γραφείων της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» και του Ζαχαρία Ζούπη στην Π.Τσαλδάρη

 ΣΤΙΣ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΖΟΥΠΗ ΖΑΧΑΡΙΑ

Η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και ο Ζαχαρίας Ζούπης ξεκίνησαν την μάχη ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου. Μετά από διόμισυ χρόνια συνεχών παρεμβάσεων για τα προβλήματα του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, διαρκούς προσπάθειας να περιοριστούν οι αρνητικές επιδράσεις της πολιτικής του Δημάρχου Λουκά Τζανή, αλλά και πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων, ξεκινάνε επίσημα πια την τελική πορεία προς τις Δημοτικές Εκλογές. Λίγες βδομάδες πριν η Γραμματεία της Κίνησης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του επικεφαλής της Ζαχαρία Ζούπη.Τώρα ήρθε η ώρα της πρώτης ουσιαστικά προεκλογικής συγκέντρωσης!

Στις 17 Οκτωβρίου, στις 19.30 μ.μ, στην οδό Π.Τσαλδάρη 19 πραγματοποιούνται τα εγκαίνεια των γραφείων της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»και του Ζαχαρία Ζούπη, που θα αποτελούν και το Στρατηγείο ενόψει των Δημοτικών Εκλογών. Ήδη συνεργεία στελεχών, μελών και φίλων της Κίνησης και του Ζαχαρία Ζούπη σαρώνουν τις γειτονιές της πόλης ενημερώνοντας για την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Ζαχαρία Ζούπη και την εκδήλωση που θεωρείται το ξεκίνημα μιας μακρόχρονης πορείας ενημέρωσης και διαλόγου με τους πολίτες .

Συνάντηση στις 17-10 λοιπόν ….στην Π.Τσαλδάρη 19, στις 19.30 μ.μ