Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»   Πριν λίγες μέρες ο επικεφαλής της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» και υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Ζαχαρίας Ζούπης δίνοντας το στίγμα της προσπάθειάς του σημείωνε: 
«Κάθε μέρα και σε μια γειτονιά, σε μια σύσκεψη σε σπίτι, σε μια ομιλία σε καφενεία, καφετέριες και άλλους χώρους... Συνεχής επαφή και διάλογος με τους πολίτες. 
Κοντά στις αγωνίες τους, τις ενστάσεις τους, τις προτάσεις τους για τον Δήμο. Έτσι προχωράμε... 
Έτσι θα προχωρήσουμε μέχρι τις εκλογές. Έτσι θα δημιουργήσουμε τους όρους ενός μαζικού, απαιτητικού, μάχιμου κινήματος για αλλαγή στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα. Ενός κινήματος που σπάει τις διαχωριστικές γραμμές και δημιουργεί μια νέα ενότητα που αναζητά ένα Δήμο αποτελεσματικό, σοβαρό, ανθρώπινο, δυναμικό ....». 
Με αυτό το πνεύμα πορεύονται όλα τα στελέχη της Παράταξης αναλαμβάνοντας συνεχείς, καθημερινές πρωτοβουλίες .

Ξεχωριστή στιγμή τις τελευταίες μέρες ήταν η εκδήλωση που οργάνωσε η Ομάδα γυναικών της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» μόνο για γυναίκες το Σάββατο βράδυ στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο «ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ». 
Δεκάδες γυναίκες γέμισαν την γνωστή ταβέρνα, άκουσαν με προσοχή και καταχειροκρότησαν την ομιλία του Ζαχαρία Ζούπη και βέβαια γλέντησαν. Έπονται και άλλα... 
Το σίγουρο είναι ότι όλα έδειξαν ότι οι γυναίκες θα αποτελέσουν την δύναμη πυρός της καμπάνιας του Ζαχαρία Ζούπη .

 .