Παρέμβαση Ζαχαρία Ζούπη, επικεφαλής της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"
 
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος, γνωστός για την ευαισθησία που έχει δείξει απέναντι στους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΠΑ, ανακοίνωσε ότι θα περάσει τα ΑΜΕΑ στον Δήμο. Στην συνέχεια είπε ότι "το ψάχνει" και όταν τον ρώτησα αν έχει βρει το νομικό,θεσμικό πλαίσιο για μια τέτοια μεταφορά, απάντησε ότι θα το ψάξει! Εν ολίγοις,πρώτα το ανακοίνωνε και μετά έλεγε ότι θα το ψάξει! Είναι φανερό ότι ήταν άλλη μια κίνηση εντυπωσιασμού, ένα παιχνίδι με τα ΑΜΕΑ. Τέλος πάντων.Του είπα μακάρι! Μακάρι, να βρεθεί το πλαίσιο ώστε να γίνει αυτό και αν είναι να βοηθήσουμε κιόλας. 
Ξεκαθαρίζω πάντως, ότι το επιχείρημα "το έκαναν σε εκείνο τον Δήμο" δεν είναι ισχυρό. Και αν παρανόμησαν σε εκείνο τον Δήμο; Λέω, αν; άρα το θέμα είναι να στηριχτεί νομικά η απόφαση του Συμβουλίου, όπου ασφαλώς η Διοίκηση και οι Υπηρεσίες θα πρέπει να παρουσιάσουν τι ισχύει.Τα άλλα είναι παιχνιδάκια. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΑΜΕΑ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ο κίνδυνος να ληφθεί μια απόφαση, η οποία θα ανατραπεί μετά από λίγες βδομάδες, είναι σαφής. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι είναι νομικά τερτίπια. Κάποιοι όμως από αυτούς φούνταραν την πρόταση για λύση της Επιχείρησης τον Νοέμβριο, ενώ μάυτή τα ΑΜΕΑ περνούσαν από τότε στον Δήμο,εννοείται με τις συμβάσεις τους και όχι ως Α.Χ. η μόνιμοι. Κάποιοι τον Απρίλη επικαλόντουσαν νόμους!!! Κάποιοι άλλοι έλεγαν ότι ο Τζανής δεν την λύει για μην παραγραφούν "σκάνδαλα" προηγούμενων διοικήσεων (sic !). Kαι γιατί δυόμισι χρόνια δεν το έψαχνε; Ποιον κοροϊδεύει; σε 2 χρόνια το χρέος από 1 εκατομ. το πήγε στα 4 εκατομ. και έχει το θράσος να μιλάει; Τους έχει όλους απλήρωτους και τολμάει να απειλεί;

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ: ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ. 
ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.