Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ κ. ΞΕΝΙΑ ΦΩΤΙΟΥ

                                                                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17-04-2014


Είχαμε αποφασίσει να πορευτούμε προς τις Δημοτικές Εκλογές σε συνεχή επαφή με τους δημότες, καταθέτοντας ιδέες και προτάσεις για το μέλλον της πόλης, μακριά από αντιπαραθέσεις. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι μετά την ανακοίνωση της κ.Φωτίου να ενημερώσουμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ:
  • Η κ. Φωτίου, ενώ εμείς και ο Υποψήφιος Δήμαρχος ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΟΥΠΗΣ, δίναμε τον αγώνα μας ενάντια στην καταστροφική διοίκηση του κ. Λ.Τζανή εκείνη στήριζε συστηματικά κάθε απόφασή του ψηφίζοντάς τη. Αποτελεί έκπληξη για μας ότι δεν είναι μαζί του.
  • Κατανοούμε, σεβόμαστε και συμπαραστεκόμαστε στα προσωπικά της προβλήματα και θεωρούμε δικαίωμα της να πάει όπου θέλει, όμως εσείς οι κάτοικοι της Δραπετσώνας ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ.
  • Η κ. Φωτίου κάνει ένα ακόμα λάθος συνειδητα. Μέλη και στελέχη της Αναγέννησης δεν ήταν οι κύριοι: ΑΞΥΠΟΛΥΤΟΣ – ΑΣΗΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΝΟΔΑΡΑΚΗΣ και σας πληροφορούμε ότι αν και δήθεν «στενοί» συνεργάτες όπως λέει του κ. Αλέκου Χρυσού, στις προηγούμενες εκλογές πήγαν με τον Λ.Τζανή.

Είναι γνωστό ότι μετά την οικειοθελή παραίτηση του κ. Αλέκου Χρυσού από την ηγεσία της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» και την εκλογή του Ζαχαρία Ζούπη στη θέση του επικεφαλής, η συντριπτική πλειοψηφία μελών και στελεχών παρέμειναν σταθεροί στον αγώνα της κίνησης.

Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΟΥΠΗΣ στα τρία τελευταία χρόνια ήταν σταθερά κοντά στους δημότες, ανέδειξε τα προβλήματα του Δήμου, πάλεψε γι’αυτά και στήριξε κάθε αίτημα κατοίκων ή φορέων της πόλης που συνέβαλε στην αναβάθμισή της. 
Προσπάθησε να βάλει φρένο στην κατρακύλα του Δήμου και στην πλήρη εγκατάλειψη της ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ λόγω της απαράδεκτης πολιτικής του νυν Δημάρχου.

Τώρα πια, στον συνδυασμό «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» συμμετέχουν επιπλέον στελέχη της «ΑΛΛΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ» και της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» αλλά και πρώην στελέχη της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» και του «ΚΑΛΗΜΕΡΑ».
Αυτήν ακριβώς την συσπείρωση δυνάμεων από όλους τους πολιτικούς χώρους ανέλαβε η κ. Φωτίου να αμφισβητήσει και να πλήξει. Μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει την μεταγραφή της.

Η κ. Φωτίου δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο να υπερασπιστεί τον νέο επικεφαλής της ανακαλύπτοντας με «αριστερή αντισυστημική» φρασεολογία, ότι «ο κ.Σαλαλές συγκρούστηκε με το σύστημα που έφερε τη χώρα μας στην σημερινή κατάντια»!

Μάλλον ξεχνάει η κ. Φωτίου ότι ο κ. Σαλαλές ήταν μόνιμο Κυβερνητικό στέλεχος των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και σε κάθε περίπτωση διατέλεσε  Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, όπως και ο ίδιος σημειώνει στο βιογραφικό του. Με ποιο σύστημα συγκρούστηκε άραγε ο κ.  Σαλαλές;

Ποιόν και γιατί προσπαθεί να πείσει η κ. Φωτίου; Πού ανακάλυψε συγκρούσεις με το σύστημα;

Λάθος και ανεξήγητο τρόπο λοιπόν επέλεξε η κα Φωτίου για να δώσει το «κύκνειο άσμα» της πολιτικής της παρουσίας.  Λάθος τρόπο που τροφοδοτεί και πολλά ερωτηματικά.

Όμως η κ. Φωτίου μίλησε δημόσια και θα πρέπει να καταλάβει τόσο η ίδια όσο και οποιοσδήποτε άλλος ότι οι προσωπικές μας περιπέτειες δεν μπορούν να εμπλέκονται με την τύχη της πόλης μας ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με την αδιαμφισβήτητη ενότητα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και την νικηφόρα πορεία της, ενόψει των εκλογών της 18ης Μαΐου.

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΟΡΜΗ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ… 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΙΟΥ!