Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΟΥΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/04/2014

Το ψηφοδέλτιο τη ελπίδας, της νίκης και της αλλαγής!

Την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 στις 8 μ.μ. η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Αναγέννηση τώρα» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχαρίας Ζούπης παρουσιάζουν στα Ταμπούρια, στην πλατεία Λαού το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού. Το ψηφοδέλτιο τη ελπίδας, της νίκης και της αλλαγής!

Στο ψηφοδέλτιο ενώνονται δυνάμεις!  Συμμετέχουν οι δημοτικές κινήσεις «Αναγέννηση», «Αλλιώτικη Πόλη» και «Ανατροπή» καθώς και στελέχη από τις δημοτικές κινήσεις «Καλημέρα Κερατσίνι»  και «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Κερατσινίου». Είναι ένα πολύχρωμο ψηφοδέλτιο στο οποίο ενώνονται δυνάμεις πέρα από πολιτικές, ιδεολογικές, κομματικές διαφορές για μια νέα πορεία στη βάση ενός προγράμματος αναστήλωσης του δήμου και ενός πλαισίου αρχών και αξιών.
Δυνάμεις ευθύνης και ωριμότητας, δυνάμεις που επιθυμούν μια ριζική αλλαγή στην πορεία του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας!

Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν πρόσωπα πετυχημένα στον επαγγελματικό τους χώρο  και πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία.
 Στο ψηφοδέλτιο υπάρχει η ευτυχής συνύπαρξη εμπείρων στελεχών  της τοπικής αυτοδιοίκησης με θετικό πρόσημο στην  πορεία τους στα δημοτικά θέματα και πολλών νέων πρόσωπων με κέφι και όρεξη για δουλειά τα οποία πιστεύουν στη δημιουργική σύνθεση απόψεων και θέσεων. Τα νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο  αγγίζουν το ποσοστό του 75 έως 80%.
Πρόκειται για πρόταση δημιουργίας ενός αυθεντικού, αυτοδιοικητικού, μεταρρυθμιστικού κινήματος στην πόλη με όρους της κοινωνίας των πολιτών.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου, ο Ζαχαρίας Ζούπης έκανε την   παρακάτω σύντομη δήλωση :

«Είμαι υπερήφανος που στον Συνδυασμό μας συμμετέχουν ενεργοί, καθαροί από κάθε άποψη, απαιτητικοί πολίτες. Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα πορευτούμε με πολιτικό πολιτισμό, με προτάσεις και ιδέες. Την επόμενη μέρα των εκλογών θα ξεκινήσει μια νέα πορεία για το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα».