Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΑΝΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ

  Δήλωση –Καταγγελία του επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου –Δραπετσώνας «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
Για άλλη μια φορά ο κ. Λουκάς Τζανής απέδειξε σήμερα με την πρακτική του πως αντιλαμβάνεται την δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Με πρωτοβουλία του και απαράδεκτο ετσιθελισμό, παραγκωνίζοντας ακόμα και το Προεδρείο του Συμβουλίου, λίγες ώρες πριν την σημερινή συνεδρίαση ανέβαλε την προγραμματισμένη, κρίσιμη συνεδρίαση για την Δ.Ε.Η! Κι όμως, λίγες μέρες πριν εμφανιζόταν κάθετος υπέρ της νέας συμφωνίας που προτείνει η Δ.Ε.Η προς τον Δήμο για την συνέχιση λειτουργίας του Α.Η.Σ Αγ.Γεωργίου και μάλιστα προσπαθούσε να την περάσει νύχτα και με παρόντες μόλις 15 συμβούλους από τους 41! Χρειάστηκε τότε η δυναμική παρέμβασή μας για να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη και να οριστεί η ειδική συνεδρίαση για το θέμα.

Ο κ. Τζανής δεν φέρθηκε για άλλη μια φορά, μόνο αντιδημοκρατικά και ετσιθελικά.

Φέρθηκε και με πολιτική θρασυδειλία, αφού προσπάθησε να εμφανίσει ως αιτία της αναβολής την μη παρουσία όλων των δημοτικών κινήσεων στην διαπαραταξιακή επιτροπή για την Δ.Ε.Η, που θυμήθηκε να την συγκαλέσει λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση και ενώ ο ίδιος συνομιλεί με την Διοίκηση της Δ.Ε.Η επί μήνες! Ποιον νομίζει ότι κοροϊδεύει ο κύριος Τζανής; Είναι φανερό ότι είναι έντρομος από τις αντιδράσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης, αλλά και κινήσεων, φορέων της πόλης. Έντρομος τα μαζεύει και ψάχνει για άλλοθι. Ας το κάνει. Δεν πείθει ούτε τους συνεργάτες του. Απλά αποδεικνύει ότι είναι πανικόβλητος και για αυτό το θέμα, αφού απομονώνεται κάθε μέρα και περισσότερο.

Με την ευκαιρία αυτής της εξέλιξης, τον προειδοποιώ δημόσια. Να μην διανοηθεί να περάσει αυτή την απαράδεκτη συμφωνία με τερτίπια και μεθοδεύσεις. Δεν μπορεί άλλωστε. Είναι Δήμαρχος μειοψηφίας.


ΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΕΔΩ! ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ –ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, Η ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ;

ΘΕΛΕΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ, ΝΑ «ΕΓΓΥΗΘΕΙ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Η ΓΙΑ 25 ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ;      
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, 27 – 2 - 2013