Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ , 26-11-2012

KYΡΙΟΙ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ  !

Έχουν παραχαραχθεί πρακτικά του Δ.Σ του Κ.Ε.Κ του Δήμου Κερατσινίου, το Κ.Ε.Κ οδηγείται σε καταστροφή, έχουν γίνει προτάσεις για να παρθούν πίσω αρμοδιότητες και 2 βδομάδες κρύβεστε !

Έντονη διαμαρτυρία Ζαχαρία Ζούπη, επικεφαλής της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»

Δύο βδομάδες πριν, ο Ζαχαρίας Ζούπης εκ μέρους της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ , έστελνε 2 επιστολές στις οποίες κατάγγελνε ότι σε Πρακτικά  εμφανίζεται παρών σε συνεδρίαση του Δ.Σ του Κ.Ε.Κ  στην οποία δεν παρεβρισκόταν  ,φαινόμενα που μετατρέπουν το Κ.Ε.Κ σε ΔΗΚΕΠΑ /Νούμερο 2  και έθετε ζήτημα επιστροφής αρμοδιοτήτων που έχουν δοθεί από τον Δήμο στο Κ.Ε.Κ (όπως η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου !) .Με τις επιστολές ζητούσε άμεση σύγκλιση του Δ.Σ του Κ.Ε.Κ και του Δημοτικού  Συμβουλίου. Δύο βδομάδες μετά οι διοικούντες δεν έχουν κάνει τίποτα .

Στην επιστολή του ο Ζαχαρίας Ζούπης αναφέρει :
Φαίνεται ότι με τις δυο επιστολές μου με Α.Π. 64074 και Α.Π. 64072 της 12-11-2012 δεν έγινα αντιληπτός για το κατεπείγον και την σοβαρότητα του θέματος ή μάλλον των θεμάτων που βάζω.
  1. Θέτω ζήτημα να γίνει ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα επανεξεταστούν αρμοδιότητες που έχουν δοθεί από τον Δήμο στο Κ.Ε.Κ.
  2. Ενίσταμαι για παραχάραξη των πρακτικών της Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Κ.Ε.Κ. στις 30-7-2012, όπου εμφανίζομαι παρόν σε συνεδρίαση που δεν συμμετείχα.
  3. Με αφορμή και αυτό το απαράδεκτο γεγονός, ζητάω άμεση σύγκλιση του Δ.Σ. του Κ.Ε.Κ. Τα θέματα τα αναφέρω στο με Α.Π. 64072/12-11-2012 έγγραφό μου. Η πραγματοποίηση της Συνεδρίασης να γίνει αφού δοθούν τα στοιχεία και παρουσία του Λογιστή.
  4. Ζητάω τα Πρακτικά του Δ.Σ.
Η σιωπή και η καθυστέρηση συνιστούν απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν συνάδει με την σοβαρότητα των καταγγελιών και των θεμάτων που τίθενται. Κάθε παραπέρα καθυστέρηση θα εκληφθεί από μένα ως παράτυπη συμπεριφορά και θα με αναγκάσει να προσφύγω όπου δικαιούμαι, ώστε να μπορώ να βρω άκρη.